Over ons

Gebouw365 is een compleet op internet gebaseerd gebouwbeheersysteem waarbij u alle zaken rondom uw gebouw centraal vastlegt. Het is een combinatie van een “gebouw documenten dossier” met een contract- en klachten/storingen module.

Gebouw365 biedt een eenvoudige, overzichtelijke basis voor optimaal beheer en onderhoud.  Het systeem is ingericht op de wensen en behoeften van de gebruiker, u, als gebouwbeheerder.

Om met Gebouw365 te kunnen werken heeft u alleen een pc, laptop of tablet nodig met een werkende internetverbinding. Gebouw365 wordt u aangeboden als SaaS (Software as a Service). Hierdoor hoeft u het systeem niet zelf technsich te installeren en te beheren. Al uw aandacht kan dus uitgaan naar effectief gebouwbeheer van uw gebouwen. 

Gebouw365 brengt risico's in kaart, bijvoorbeeld het ontbreken van documenten maar ook de afloop van een contract komt in beeld. Het systeem zorgt er dus voor dat de risico's worden beperkt en de processen worden geoptimaliseerd. 

Onze klanten

Onderstaand treft u een greep uit onze opdrachtgevers aan. 

Laurentius WonenDomijnWoonkracht10WelbionsDe WoonplaatsSPCO Groene HartRaderadviesGemeente BernhezeStichting FluentaVivareProvides