Onderhoudsclusters Gebis

In deze module treft u alle onderhoudsclusters aan met daaronder de verhuurbare eenheden. Het is belangrijk dat deze gegevens overeenkomen met het MJOB pakket. Veelal is de inrichting van het MJOB pakket hierin leidend! 

Middels het vinkje actief kunt u bepalen of de woning wel of niet meegenomen dient te worden in de berekening van de hoeveelheden. Indien het vinkje uit staat, dan zullen alle hoeveelheden van de gekoppelde types aan deze verhuurbare eenheid niet worden gerapporteerd / aanwezig zijn in het exportbestand. 

Bovenaan de sheet vindt u een filterbalk, hier kunt op een soortgelijkwijze als in Excel filteren op de clusters. Dit kan door rechtstreeks een zoekwoord te typen in de bovenste balk. 

Ook is het mogelijk om meer geavanceerde filters te leggen door op het filter incootje te klikken. U kunt dan filteren op tekst doormiddel van diverse filtervoorwaardes. 

Teslotte kunt u ook filteren op diverse waarden uit de database door deze aan te vinken. Hierdoor kunnen meerdere willekeurige records worden gefilterd in een overzicht. 

Bij de onderhoudsclusters selecteert u het actieve onderhoudsclusters waarvan u de inventarisatie wil bewerken. Dit doet u door te klikken op de lange verticale balk voor het desbetreffende onderhoudscluster, het hele cluster krijgt vervolgens een blauwe selectieballk. 

Onze klanten

Onderstaand treft u een greep uit onze opdrachtgevers aan. 

Laurentius WonenDomijnWoonkracht10WelbionsDe WoonplaatsSPCO Groene HartRaderadviesGemeente BernhezeStichting FluentaVivareProvides