Rapporten en exporteren

In de module rappporten kun u diverse rapporten draaien uit Gebis. Selecteer in het linker scherm een onderhooudscluster en klik in het rechterscherm op een gewenst rapport. Hierna wordt het rapport gegenereerd en verschijnt er een afdrukvoorbeeld. U kunt vervolgens het rapport afdrukken naar een beschikbare (pdf) printer die op uw lokale device is geïnstalleerd. 

U kun het rapport desgewenst exporteren naar diverse formaten door op de knop met het export teken te klikken. U krijgt dan diverse export opties waaronder PDF, CSV, Docx, Xlsx. 

U kunt vanuit Gebis een exportbestand maken met de ingedikte elementen welke vervolgens kunnen worden ingelezen in een MJOB pakket. 

Exporteren naar Vastware

Klik op het rapport Export complex Vastware. Wijs een locatie aan waar u het bestand wil opslaan. De drive letters op uw lokale device kunt u via Gebis benaderen door middel van de map \\tsClient (\\tsc lient\E is dan bijvoorbeeld de E: schijf op uw device). Vervolgens wordt het bestand opgeslagen. 

Onze klanten

Onderstaand treft u een greep uit onze opdrachtgevers aan. 

Laurentius WonenDomijnWoonkracht10WelbionsDe WoonplaatsSPCO Groene HartRaderadviesGemeente BernhezeStichting FluentaVivareProvides