Gebouwveiligheid Gebouw365

De module wet- en regelgeving van Gebouw365 geeft u digitaal overzicht en inzicht in de actuele wet- en regelgeving van uw gebouwen en installaties. Deze module beschikt over alle wettelijke verplichtingen waar gebouwen en installaties aan dienen te voldoen. Per gebouw kan aangegeven welke onderdelen van toepassing zijn, zie de afbeelding hiernaast.  

Wanneer dit is gedaan verschijnt er een lijst met hoofdstukken met daarbij de documenten die noodzakelijk zijn t.b.v. compliance. Wanneer je een document hebt toegevoegd in de module wordt automatisch de aanmaakdatum van die dag ingevuld. Zelf kun je aan het document een vervaldatum hangen. Wanneer een wettelijke verplichting verloopt, zal Gebouw365 een reminder geven (drie maanden voor afloop van de verplichting).

De module geeft aan middels drie kleuren of je compliant bent of niet. Zo staat groen voor compliant, oranje voor compliant maar document is vervallen en rood is niet compliant. Bijv. het certificaat van inspectie mist bij de brandstoftoevoersysteem (Scope 7). Er wordt nu een rode kleur weergegeven. Wanneer de installatie beschikt over alle geldige documenten dan verschijnt er een groene kleur (zie de afbeelding hieronder). 

Middels het dashboard kunt u in één oogopslag zien in welke mate u compliant bent t.a.v. wet- en regelgeving voor bestaande gebouwen en installaties.

Onze klanten

Onderstaand treft u een greep uit onze opdrachtgevers aan. 

Laurentius WonenDomijnWoonkracht10WelbionsDe WoonplaatsSPCO Groene HartRaderadviesGemeente BernhezeStichting FluentaVivareProvides