Wat is Gebouw365?

Gebouw365 is software waarbij u alle zaken rondom uw gebouw centraal vastlegt. Bij het beheren en onderhouden van uw vastgoed is het van groot belang een eenvoudige en overzichtelijke basis te hebben. Gebouw365 biedt hiervoor de uitkomt. Het systeem is gericht op de wensen en behoeften van de gebruiker, u als gebouwbeheerder. Het bestaat uit meerdere modules zoals documenten, gebouwen, contacten, wet- en regelgeving, contracten, meldingen en energie. Het systeem brengt risico’s in kaart, bijvoorbeeld bij het ontbreken van documenten maar ook de afloop van een contract komt in beeld. Gebouw365 zorgt er dus voor dat de risico’s worden beperkt en de processen worden geoptimaliseerd.

U hoeft de software technisch niet te installeren. Gebouw365 wordt aangeboden als SaaS (Software as a Service). U heeft alleen ene pc, laptop of tablet nodig met een werkende internetverbinding. Hierdoor kan al uw aandacht dus uitgaan naar effectief gebouwbeheer van uw vastgoed.

Enkele voordelen van Gebouw365:

  • Eenvoudige gebruiksinterface zonder overbodige velden en knoppen;
  • Risico’s worden beperkt door een dynamische contractmodule incl. meldingen;
  • Voldoe aan alle wet- en regelgeving en uw processen worden geoptimaliseerd;
  • Een eenduidige en overzichtelijke boomstructuur;
  • Geen installatie t.b.v. de software benodigd.

Onze adviseurs kunnen u ondersteunen bij het inrichten en bijhouden van Gebouw365.

Onze klanten

Onderstaand treft u een greep uit onze opdrachtgevers aan. 

Laurentius WonenDomijnWoonkracht10WelbionsDe WoonplaatsSPCO Groene HartRaderadviesGemeente BernhezeStichting FluentaVivareProvides